top of page
Oud ijzer

OPHALING EN AANKOOP VAN OUDE METALEN, OUD IJZER EN AUTOWRAKKEN VOOR BEDRIJVEN, industrie en particulieren 

Regio Wetteren, Dendermonde, Aalst, Lokeren, Gent, Sint-Niklaas en Asse.

Ophalen oud ijzer en oude metalen

Oud ijzer ophalen, opkopen en recycleren? Alle dagen van de week kunt u Schroothandel Loyson Pascal hiervoor contacteren. Wij verlossen particulieren en bedrijven van al hun oude metalen, autowrakken, accu’s, aluminium, koper, lood, zink, roestvrij staal,… Wij komen deze halen op locatie. Na verwerking krijgen ze een tweede leven in België of in het buitenland.

Oud ijzer 2.jpg

De beste prijs voor oud ijzer en oude metalen

Onze schroothandel contacteren is voor u een win-win. U geraakt aan ons al uw schroot kwijt dat wij voor u komen ophalen in heel regio Wetteren, Dendermonde, Aalst, Lokeren, Gent, Sint-Niklaas, Asse en verder, terwijl u er ook nog aardig wat op verdient! Maak een afspraak, wij zijn gekend om onze eerlijke en snelle service.

Ook voor het leegmaken van winkels, loodsen, fabrieken kan u bij ons terecht.

ophaling wrak wagen

Ook autowrakken vallen onder oud ijzer

Blijft u zitten met autowrakken, klaar voor de schroot? Wij komen uw afgedankte wagens ophalen. We zijn erkend als ophaler van OVAM en zorgen voor een professionele verwerking.

Elektrische kabels recycleren

Naast oude metalen en autowrakken kopen wij ook uw elektrische kabels op die we vervolgens recycleren. Alle soorten dunne en dikke kabels zijn welkom, zoals een VOB-kabel, grondkabel, alukabel, telefoonkabel, UTP-kabel, enz.

Uw oud ijzer laten ophalen? Schroothandelaar Loyson Pascal komt bij u langs in Wetteren, Dendermonde, Aalst, Lokeren, Gent, Sint-Niklaas en verder!

bottom of page